Verdens beste sekk

Rundt 1996 fikk jeg, gjennom gode kontakter i optikerbransjen, mulighet til å kjøpe en Oakley Icon Pack ryggsekk. Jeg ble veldig glad i den sekken og den fulgte meg trofast i nesten 10 år, men til slutt ble skulderremmene litt rufsete. Så lanserte Oakley en Icon Pack 2.0 og den gamle sekken fikk avløsning. Mye grunnet en periode med en stor og bedriten Fujitsu-Siemens, døde nr. 2 etter bare drøye tre år. For noen uker siden raknet sømmen langs glidelåsen fullstendig.
Redningen fantes heldigvis hos http://www.oakstore.de. og i dag ankom den: En Icon Pack 3.0! Siste versjon har forbedrede spenner, egne lommer for mobil/iPod/GPS, bærehåndtaket har blitt integrert i skulderstroppene og lokket har fått en hendig «passlomme». Og så er det gjort noen mindre kosmetiske forandringer, men de karakteristiske hodeskallene og «O»-en er selvsagt der fortsatt.
For meg er den i hvert fall vel verd både de ca. 900 kronene i innkjøp og de snaue 400 i moms og fortolling.

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.