Jewel of the (se)Nile…

Om du ikke gidder å lage noe selv for å fylle vomma og har dine veier forbi Fredrikstad, så kan jeg varmt anbefale Odd’s konditori i Farmannsgata 3 (tlf. 69 31 17 69). Utrolig god gjærbakst! Og til priser som hører hjemme i forrige årtusen. Besøkte det forleden dag og ble umiddelbart imponert.
Mesteparten av klientellet var av eldre årgang og sannsynligvis stamkunder fra flere tiår tilbake. Interiøret hadde også et lett forlorent preg, og så vidt jeg kunne se var det ikke mer enn to like av hverken bestikk, glass eller kaffekopper. Det var i det hele tatt så upretensiøst at det var umulig å ikke bli glad i stedet. Støtt en god sak med å kjøpe en godsak og stikk innom! Du vil neppe angre.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.