Hente utlandskjøp i Sverige

Selv om de blå-blå nå lover å doble tollfri-grensene for postordrekjøp utenlands, så er 400,- fortsatt ganske lite. Da kan løsningen være å få varene levert til

<DITT NAMN>
Poste Restante
672 01 ÅRJÄNG
Sverige

Noen firmaer vil kanskje kreve forskudd via nettbank til SWIFT-adressen deres, men dette er enkelt. Det tar normalt tre-fire dager før pengene har vært mottatt. Alternativet er kredittkort, PayPal og andre «moderne» betalingsformer.

Kjøper du fra «vanlige» forretninger i Sverige, får du gjerne et pakkenummer av avsender slik at du kan følge med på posten.se for å se hvor pakken befinner seg til enhver tid. Når pakken er framme kan du plukke den opp på Företagscenteret på stedet du fikk pakken sendt til:

Posten Företag Årjäng, Snickaregatan 7, Årjäng, Må-Fr 8.00-10.00 15.00-18.00

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.