The stuff dreams are made of

Pierpaolo Lazzarini har designet et skip som går «like bare til lands, som til vanns og i luften med.»  150m langt, fylt med 400.000 kubikkmeter helium, og utstyrt med åtte 950 hestekrefters elektromotorer ( to kontraroterende i hver nacelle), skal skipet greie å holde en maks.fart på 60 knop i 48 timer. Motorene drives av ultralette solcellepaneler og batterier. Hver pontong er koblet til kabinen med fire karbonbroer, og inneholder oppblåsbare underdeler for å øke flyteevnen på vann. Skipet har tanker med komprimert helium for å balansere oppdrift, og det kan forflytte seg i opptil 5 knops fart på vannet ved å blåse ut helium. Hele senterseksjonen er forbehold skipets eier, med soverom, salong og spisestue. Hver pontong har imidlertid 5 gjestelugarer.

Lazzarini mener det skal være mulig å bygge skipet for 550 millioner euro., og det har også en storebror som er 19 meter lengre, om dette virker for billig. Det er vanskelig å sette prislapper på jagerfly, for det spørs hvilke kostnader som skal inngå i regnestykket (kun selve flyet, eller våpen, service, reservedeler etc), men du får høyst sannsynlig en F-22 Raptor for denne prisen.