Feriepenger + gassfot =

…dette?

Noen Aston Martin vil jeg aldri få råd til. Og selv om jeg vant eller fant 10 mill. så hadde jeg neppe greid å bruke 2 av dem på en brukt Vantage. Og om jeg ble både rik og gærn nok til å kjøpe en, så ville vel den barnslige gleden fort avtatt. Thomas Hylland Eriksen har nettopp lært meg litt om avtagende grensenytte. En ørkenvandrer kan betale en hundrings for en Farris og kanskje en god del for nr. 2 også, men det den tiende er han knapt nok villig til å betale for i det hele tatt.

Så kanskje linken ovenfor leder til løsningen. Ikke er det økonomisk umulig (bare j–lig dyrt), og det finnes ingen sjans for at det rekker å bli en vane…i hvert fall ikke med min økonomi 😉

En litt enklere variant kan kanskje være dette?

PS. Heretter er det kanskje denne som gjelder, og ikke Vantage?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.