Når korreks kalles mobbing

– I disse sakene ligger det en misforståelse av hva mobbing og trakassering faktisk er, og hvilke roller man har på en arbeidsplass. Man tar ikke inn over seg at arbeidsgiver har en styringsrett, og innbakt i det en rett til å korrigere adferd man ikke ønsker og til å pålegge en ting som ligger innenfor rammene av det arbeidsforholdet man er i, sier han og tilføyer:

– I tillegg tror mange arbeidstakere at de har en langt videre medbestemmelsesrett enn hva som er tilfellet. Dette resulterer i at mange arbeidstakere i dag ikke finner seg i å bli instruert og korrigert. De mener seg mobbet og trakassert når de i realiteten bare har vært utsatt for tydelig ledelse.

Advokat Harald Pedersen i Arbeidsrettsadvokatene

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.