Livets lønn

…tanker i tida

Jewel of the (se)Nile…

Filed under: Vomfyll — 7. august 2009 @ 11:03

Om du ikke gidder å lage noe selv for å fylle vomma og har dine veier forbi Fredrikstad, så kan jeg varmt anbefale Odd’s konditori i Farmannsgata 3 (tlf. 69 31 17 69). Utrolig god gjærbakst! Og til priser som hører hjemme i forrige årtusen. Besøkte det forleden dag og ble umiddelbart imponert.
Mesteparten av klientellet var av eldre årgang og sannsynligvis stamkunder fra flere tiår tilbake. Interiøret hadde også et lett forlorent preg, og så vidt jeg kunne se var det ikke mer enn to like av hverken bestikk, glass eller kaffekopper. Det var i det hele tatt så upretensiøst at det var umulig å ikke bli glad i stedet. Støtt en god sak med å kjøpe en godsak og stikk innom! Du vil neppe angre.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)


 
Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Pinterest
Hide Buttons