Livets lønn

…tanker i tida

Stifinnerne i Hærland

Filed under: Oles unyttige innfall — 7. oktober 2012 @ 18:48

Stor heder til Finn Pedersen (66), Jan Johansen (56), Kjell Ulfsby (68) og Thor Arne Larsen (51) som er arkitektene bak det flotte løypenettet i nordøstre Hærland, tett opp til mine egne «jaktmarker».

Jeg har ennå ikke sett mer enn noen ynkelige meter av det ti mil lange nettverket av stier som de har ryddet og merket, men i løpet av høsten skal jeg i hvert fall ha prøvegått stiene rundt Langfosstjern.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)


 
Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Pinterest
Hide Buttons