Livets lønn

…tanker i tida

Remy Martin – nest størst og nest eldst av de fire store

Filed under: Vomfyll — 30. juli 2010 @ 14:16

Grunnlagt i 1724 av Paul-Emile Rémy Martin. Produserer kun konjakk fra de to beste områdene; Grande Champagne og Petite Champagne. Alle konjakkene deres inneholder minimum 50 % Grande Champagne, slik at de kan kalles Fine Champagne. Noen er også ren Grande Champagne. Til lagring brukes kun egenproduserte tønner av Limousin eik.

I skapet i dag:
# VSOP – 55 % Grande Champagne med 4–12 års fatlagring
# XO Excellence – 85 % Grande Champagne, over 300 ulike eaux-de-vie med 10–37 års fatlagring

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)


 
Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Pinterest
Hide Buttons